На Полтавщині п’яний виборець заснув у кабінці для голосування

На Полтавщині п’яний виборець заснув у кабінці для голосування
Виборча дільниця, де в кабінці заснув чоловік

Сплячого чоловіка розгледів через шпаринку інший виборець

Спостерігачі на виборчій дільниці №530060 Сергіївської об’єднаної територіальної громади Полтавської області зафіксували, як нетверезий виборець, отримавши виборчий бюлетень, зайшов у кабінку для голосування і заснув у ній.

Про це повідомляється на сайті громадянської мережі «Опора».

«Чоловік прийшов голосувати разом із сестрою й був трохи напідпитку. Проте бюлетень чоловікові дали й він зайшов до кабінки і довго з неї не виходив. Наступний виборець, що мав намір проголосувати, через шпарину кабінки побачив, що у ній спить чоловік», - йдеться в повідомленні.

Виборець повідомив про це членам комісії, які викливали поліцію.

«За рішенням голови комісії, аби чоловік все ж віддав свій голос, його сестрі дали змогу йому допомогти (адже фізично він не міг самостійно зробити це) й під контролем поліції він вкинув бюлетень у скриньку. Після цього поліція вивела нетверезого виборця з приміщення», - розповіли спостерігачі.

Нагадаємо, в Україні проходять вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів в 41 об’єднаній територіальній громаді, утвореній в процесі децентралізації.

Спостерігачі вже зафіксували перші порушення під час голосування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: