На поразки українців вплинули суддівство і дії тренерів, – каноїст

На поразки українців вплинули суддівство і дії тренерів, – каноїст

Чебан також зазначив, що ще не вирішив чи прийматиме участь в наступній Олімпіаді

Дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан в ефірі Громадськогоповідомив, що окрім необ’єктивного суддівства, на результати українців у Ріо вплинули дії керівництва тренерського штабу.

«У нас є медалі хорошого рангу і 4, 5 місця. Я вважаю, що якби не перешкоди деяких людей і некомпетентність, то були б у всіх медалі 100%. Зокрема, у Паші Алтухова (веслувальник, зайняв 5 місце на Олімпіаді - ред.), через некомпетентність головного тренера, він не знав, що з попереднього заїзду один човен відразу може потрапити в фінал. Він спеціально зливає гонку і потрапляє в півфінал, де він потрапляє на іншу воду», — сказав він.

Юрій Чебан також зазначив, що ще не вирішив чи прийматиме участь в наступній Олімпіаді. За його словами, в Україні залишається багато бюрократичних перепон для спортсменів, які хочуть поїхати на змагання.

«Не все полягає в самій роботі. Потрібно пройти через терни і паркани чиновників, щоб доводити, що це потрібно. Важко увесь шлях пройти і всіх це мало цікавить, поки не завоюєш золото і не покажеш результат», — додав спортсмен.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: