На Прикарпатті сильна злива підтопила десятки будинків

На Прикарпатті сильна злива підтопила десятки будинків
Люди не могли нормально пересуватися по вулицях / 0342.ua

Епіцентром негоди став центр Івано-Франковська і зливова каналізація з такою кількістю води не справляється, тому дороги перетворилися на річки

У неділю потужна злива за три години затопила Івано-Франківськ. Сьогодні вранці вода відступила, але на даний час знову почалася сильна злива.

У неділю потужна злива за три години затопила Івано-Франківськ так, що вода піднялася на півтора метра. Підтоплено десятки приватних будинків і магазинів, йдеться в сюжеті ТСН.

Сьогодні вранці вода відступила, але в цей час знову почалася сильна злива. Синоптики запевняють, що вчорашня ситуація повториться не має. І додають, що за три години вчорашньої зливи випала тритижнева норма води. Епіцентром негоди став саме центр міста і зливова каналізація з такою кількістю води не справляється, тому дороги перетворилися на річки.

Городяни наразі підрахувують збитки. Точної інформації поки немає.

«Вчора страшне було: я з друзями застряг в супермаркеті. Як у фільмі жахів: з-під плитки почала текти вода, на другому поверсі прорвало стелю. І люди не могли ні пройти далі, ні вийти з нього з-за негоди. Таксі не відповідало. Маршрутки не їздили», - розповідає свідок зливи.

Рятувальники та комунальники за вчора відкачали воду з підвалів півсотні затоплених будинків. Крім того, витягли півтора десятка автомобілів, які потонули на вулицях міста. До того ж, щойно вода відступила, було знайдено чимало номерних знаків і сьогодні розшукують їх власників.
Зараз у місті не працює велика кількість світлофорів. Були проблеми на деяких маршрутах і з тролейбусами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: