На сайті запорізького кінотеатру проанонсували російський пропагандистський фільм про Крим

На сайті запорізького кінотеатру проанонсували російський пропагандистський фільм про Крим

Директор кінотеатру каже, що «Довженко» віднедавна має новий сайт, а старий наповнюють невідомі люди

На сайті запорізького муніципального кінотеатру «Довженко» опублікували анонс російського фільму про «кримську весну». Про це повідомляє сайт 061.

Так, на сайті http://dovzhenko.zp.ua в розділі «Новинки кіно» з'явився анонс фільму «Крим», знятого в 2017 році росіянами. У фільмі описуються події 2014 року під час захоплення Криму російськими окупантами.

untitled159c262429438f

Режисер фільму, Олексій Піманов, з 2014 року є персоною нон-грата в Україні як пропагандист Кремля. У фільмі «Крим» показана російська точка зору на події березня 2014 року, а одним із спонсорів фільму стало Міністерство оборони Росії. Піманов особисто знайомий з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу, і, за словами режисера, ідея створення цього фільму належить саме Шойгу. А анексію Криму в цьому фільмі називають «кримською весною».

Як згодом з’ясувалося, за словами в.о. директора кінотеатру Марини Кудерчук, раніше кінотеатр «Довженко» співпрацював з творцями цього сайту, але з недавнього часу ця співпраця припинилася. На даний момент офіційний сайт кінотеатру знаходиться за адресою http://dov.zp.ua/, а сайт http://dovzhenko.zp.ua наповнюють сторонні люди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: