На станції столичного метро встановили годинники, які рахують час до прибуття поїзда

На станції столичного метро встановили годинники, які рахують час до прибуття поїзда
На станції столичного метро встановили нові годинники
Фото: Facebook Киїського метрополітену

Станції «Контрактова площа» зазнала оновлення

У Києві на станції метро «Контрактова площа» встановлено новий годинник, який рахуватиме час до приїзду поїзда. Про це повідомляє пресслужба Київського метрополітену на своїй сторінці у Facebook.

«Проєкт реалізувало ТОВ «Транс-медіа». Інтегрований компанією програмно-апаратний комплекс у реальному часі здійснює розрахунок відстані та показує відлік», – ідеться в повідомленні.

Інформація про те, скільки залишилося чекати до посадки у вагон, відображатиметься із заданою періодичністю на високоякісних дисплеях. На кожній станції таких буде щонайменше 12. Монтаж проведуть протягом 2021 року.

Як повідомили у Київському метрополітені, система буде підключена до єдиної цифрової мережі, а дані оперативно оновлюватимуться. «Крім того, на екранах буде відображатися поточний час, дата погода та інша цікава інформація. Ми хочемо зробити перебування пасажирів у метрополітені більш комфортним», - розповідає директор ТОВ «Транс-медіа» Олег Хаврук.

Зазначається, що розробку та запуск системи компанія реалізувала без залучення коштів бюджету та метрополітену. «Побажання такої послуги висловили 10 тис. киян, підписавши петицію. І ми знайшли партнерські можливості її впровадити, – підсумовує начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

Нагадаємо також, що сьогодні з 31 на 1 січня час роботи підземки продовжено на дві години.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: