На трасі під Миколаєвом конфлікт закінчився стріляниною: поранено двох людей

На трасі під Миколаєвом конфлікт закінчився стріляниною: поранено двох людей

Ведуться пошуки зловмисників, на місці працює поліція

У неділю ввечері на трасі під Миколаєвом невідомі відкрили стрілянину і напали на автомобіль.

Про це повідомляє видання 0512.

Як повідомляє видання, автомобіль їхав до Миколаєва. У районі одного із заміських комплексів водій помітив, що двоє невідомих хлопці вийшли на трасу, перекрили дорогу і намагалися кинутися під машину.

Автомобіль зупинився, водій вийшов і зробив зауваження, за його словами, п'яним і неадекватним хлопцям. У цей час один з них дістав ніж і завдав кілька ударів водієві.

На допомогу потерпілому вибіг пасажир автомобіля. Другий хлопець при цьому дістав травматичний пістолет і вистрілив кілька разів у пасажира, а потім і у водія. Після цього нападники втекли в бік Одеси через поле. Їм вдалося втекти до приїзду поліції.

Унаслідок нападу пасажир автомобіля та водій отримали травми невідомої ступеня тяжкості. Їх «швидка» доставила до лікарні в Миколаєві.

На даний момент на місці події працює поліція.

Ведуться пошуки зловмисників. Обставини з'ясовуються.

Раніше повідомлялося, що у центрі Рівного напередодні стався конфлікт між двома відпочиваючими компаніями, в результаті якого загинула людина, двоє отримали поранення.

«Суперечка переросла в бійку, в ході якої 47-річний зловмисник завдав кілька ударів ножем в тіло 30-річного рівнянинові. Після цього ще один удар, іншому 30-річному чоловікові. 25-річна подруга постраждалих, яка була свідком кривавого конфлікту, підняла ніж, який викинув нападник, і тричі вдарила ним 32-річного товариша зловмисника. Один з чоловіків – 30-річний житель помер у кареті швидкої медичної допомоги, двох інших доставили в реанімаційне відділення Рівненської міської лікарн», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Кривому Розі тимчасово виконуючий обов'язки начальника Довгинцівського відділу поліції міста влаштував бійку біля кафе. Чоловіка усунули за інцидент від виконання обов'язків і почали за цим фактом службову перевірку.

«Попередньо встановлено, що один із заступників керівника відділу поліції Дніпропетровської області створив конфлікт біля кафе, який переріс у бійку. До одного з розважальних закладів міста був викликаний екіпаж патрульної поліції. Прибувши на місце події поліцейські виявили правопорушника, який вів себе зухвало, виражався нецензурною лексикою, не реагував на зауваження правоохоронців», - йдеться в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: