На видобуток нафти в Україні є два претенденти із США

На видобуток нафти в Україні є два претенденти із США
Компаніям Frontera Resources, Longfellow рекомендовано звернутись до обласних рад

Видобуток нафти запланований в Одеській та Полтавській областях

Американські компанії Frontera Resources та Longfellow звернулись до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України з проектом пошуку та видобутку вуглеводнів, в тому числі із нетрадиційних джерел.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

«Міжвідомча комісія прийняла до розгляду по суті звернення компанії Frontera Resources (США), а також компанії Longfellow (США) щодо здійснення проектів пошуку та видобутку вуглеводнів», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що видобуток нафти запланований у межах ділянок надр, запропонованих зазначеними компаніями — в Одеській та Полтавській областях.

Крім того, комісія Міненерго розглянула звернення української компанії «Навігатор-комплект» щодо пошуку та видобутку нафти у Львівській, Харківській і Дніпропетровській області.

«Міжвідомча комісія рекомендувала компаніям Frontera Resources, Longfellow та «Навігатор-комплект» провести консультації із відповідними обласними радами щодо реалізації вищезазначених проектів», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп оголосив про плани по експорту вугілля в Україну, а також зняття обмежень на кредитування США на вугільні проекти за кордоном.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: