На Вінниччині перекинулася автівка з трьома дітьми: загинув дворічний хлопчик

На Вінниччині перекинулася автівка з трьома дітьми: загинув дворічний хлопчик

Ще двоє дітей, яким немає й року, отримали травми

У Вінницькій області сталася ДТП, в результаті якої загинув 2-річний хлопчик, ще двоє немовлят отримали травми. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області, передає «Главком».

За попередньою інформацією слідства, 21-річний водій автомобіля, здійснюючи маневр обгону на автодорозі смт. Теплик – с. Росоша, не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль з’їхав в кювет та перекинувся. В автомобілі в якості пасажирів перебували дві жінки та троє малолітніх дітей, двоє з яких - віком до одного року. Усі жителі Теплицького району.

Внаслідок автопригоди травми отримали двоє немовлят. 2-річний син подружжя, яке їхало в машині, від отриманих тілесних ушкоджень помер під час транспортування до лікарні.

Усі обставини та причини ДТП з’ясовуються поліцією в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: