На Вінниччині поліцейського спіймали на фальсифікації показників своєї роботи

На Вінниччині поліцейського спіймали на фальсифікації показників своєї роботи
Затриманий поліцейський

Поліцейський змушував місцевого жителя продавати наркотики наркоманам, яких потім затримувала поліція

У Вінницькій області поліцейський змушував чоловіка продавати наркотики наркозалежним, яких пізніше затримував

У Вінницькій області працівники департаменту внутрішньої безпеки затримали поліцейського сектора превенції вінницької поліції, який для фальсифікації показників роботи змушував місцевого жителя продавати наркотики наркоманам, яких потім затримувала поліція. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції.

«33-річний співробітник сектору превенції налагодив «схему» для створення штучних результатів роботи. Він передавав одному з місцевих жителів наркотичну речовину, яку той пізніше збував наркозалежним. Тих згодом затримувала поліція. За матеріалами Управління ДВБ Нацполіції слідчими прокуратури Вінницької області було розпочато кримінальне провадження», - йдеться в повідомленні.

Капітана поліції затримали під час передачі чергової партії наркотиків. В автомобілі поліцейського під час обшуку виявили марихуану.

В порядку ст. 208 КПК України слідчі прокуратури затримали поліцейського.

В даний час затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 128 000 гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: