На Володимирській гірці вже перебувають понад 700 вірян

На Володимирській гірці вже перебувають понад 700 вірян

Близько 800 осіб рухається автобусами до Європейської площі

У Києві станом на 10:00 учасники хресного ходу прибувають до місця проведення заходів. На даний час на Володимирській гірці перебуває близько 700 людей. Інша частина вірян - близько 800 осіб - рухається автобусами до Європейської площі.
Майже 5 тисяч правоохоронців забезпечують правопорядок та публічну безпеку під час цих заходів, - повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Києва.
«Задля належного забезпечення правопорядку та недопущення будь-яких правопорушень, у місцях проведення заходів установлено близько 20-ти рамок металошукачів, а також використовуються ручні металошукачі. Аби унеможливити потрапляння зброї, вибухівки та інших небезпечних предметів у місця скупчення людей, усі учасники заходів проходитимуть через ці рамки, при цьому правоохоронці оглядатимуть речі прихожан та перевірятимуть документи, що засвідчують особу», - ідеться в повідомленні.

Керівництво столичної поліції вкотре звертається до учасників заходу з проханням дотримуватися вимог чинного законодавства, негайно звертатися до поліцейських при виявленні підозрілих предметів чи громадян та сприяти правоохоронцям у виконанні покладених завдань щодо забезпечення правопорядку та публічної безпеки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: