На Володимирську гірку прибули близько 4,5 тис. вірян

На Володимирську гірку прибули близько 4,5 тис. вірян

Столичною поліцією поки що не зафіксовано жодних грубих порушень громадського порядку

На молебень на Володимирській гірці зібралося близько 4,5 тисячі вірян, які очікують на священну літургію, після чого прихожани вирушать до Києво-Печерської Лаври. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

«На цей час на молебень на Володимирській гірці зібралося близько 4,5 тисячі вірян. За попередньою інформацією, священна літургія розпочнеться о 13:00, після чого прихожани вирушать до Києво-Печерської Лаври», — повідомили у поліції.

За словами начальника ГУНП у Києві Андрія Крищенка, столичною поліцією не зафіксовано жодних грубих порушень громадського порядку. До правоохоронців не надходило повідомлень про виявлення вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів.


Як повідомлялось, бійці Національної гвардії України та Національної поліції перекрили центральні вулиці Києва у зв'язку з проведенням хресного ходу УПЦ МП. У центрі Києва на Хрещатику з боку Майдану Незалежності представники правоохоронних органів установили металошукачі для перевірки паломників УПЦ МП. Усі медичні заклади Києва перейшли на посилений режим роботи через хресний хід.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: