На Закарпатті директор медколеджу, якого затримали на хабарі у $1 тис, повернувся до роботи

На Закарпатті директор медколеджу, якого затримали на хабарі у $1 тис, повернувся до роботи

Освітянин забрав печатку навчального закладу і продовжує здійснювати службову діяльність

Стало відомо, що хабарник-директор Закарпатського базового державного медичного коледжу вийшов на роботу, забрав печатку навчального закладу й далі здійснює свою службову діяльність, незважаючи на те, що йому пред’явлено обвинувачення. Про це на своїй сторінці у Facebook написав закарпатський активіст Роман Келемен.

Раніше повідомлялось, що суд випустив хабарника під домашній арешт, посилаючись на погіршення його здоров'я. Наразі, йому пред’явлено обвинувачення в скоєні службового злочину за ст. 368 ч.3 , що належить до категорії тяжких, і за який йому може бути призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прокуратура Закарпаття підтвердила той факт, що 1 вересня ними  було направлено до Хустського районного суду обвинувальний акт у цій справі, але, за словами закарпатського активіста Романа Келемена, лист, станом на 5 вересня, досі до суду не дійшов.

«А сам Яким приїхав на своєму мерседесі і вже геть здоровий і рветься керувати, а ще не давно він помирав і його возила сучасна швидка в супроводі трьох лікарів, де навіть лікарі в клітку з ним сіли в залі суду. Ось так віп-хабарники хворіють, коли їх ловлять, і ось так швидко одужують, коли починають вирішувати хабарні справи», - написав Келемен.

За інформацією прокуратури, під час досудового розслідування вони просили суд, аби йому було обрано запобіжний захід і його було відсторонено від виконання обов’язків. Це було зроблено під час досудового розслідування для того, аби він не міг впливати на свідків, потерпілих та інших. 

У прес-службі прокуратури запевнили, що справа дійде до суду та директора медколеджу таки судитимуть за вказаною вище статтею.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: