На Закарпатті командир взводу патрульної поліції погорів на хабарі

На Закарпатті командир взводу патрульної поліції погорів на хабарі

Поліцейський вимагав від водія 11 тисяч гривень

Капітан поліції звинуватив водія в алкогольному сп’янінні, вилучив водійські права і вимагав хабар

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарі командира одного із взводів управління патрульної поліції у містах Ужгород та Мукачево.

«Правоохоронці встановили, що капітан поліції для перевірки зупинив в обласному центрі автотранспорт. Без призначення жодних експертиз патрульний звинуватив водія в алкогольному сп’янінні та безпідставно вилучив водійські права і техпаспорт. За повернення документів поліцейський вимагав 11 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні прес-центру СБУ.

Зазначається, що гроші власник авто мав передати одному з інспекторів з безпеки дорожнього руху поліції. У разі відмови патрульний погрожував скласти на водія протокол про керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

«Співробітники спецслужби за сприяння керівництва управління патрульної поліції затримали «посередника» під час отримання усієї суми хабара, обом підозрюваним оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України», - резюмували в СБУ.

В суботу також стало відомо, що СБУ затримала високопосадовця Одеської облдержадміністрації, який вимагав від спортсменів хабарі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: