На Закарпатті сталася сварка зі стріляниною

На Закарпатті сталася сварка зі стріляниною
В одному з кафе Міжгірського району сталася стрілянина

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України, тобто погроза вбивством

20 червня у селі Сойми Міжгірського району нетверезий місцевий житель зі зброєю погрожував убивством односельцю й стріляв у приміщенні кафе.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Так, до правоохоронців звернувся 47-річний приватний підприємець, який повідомив про хуліганські дії свого знайомого у приміщенні місцевого кафе.

«Як з’ясувала слідчо-оперативна група та працівники сектору реагування патрульної поліції, які прибули на місце події, нетверезий 39-річний житель села Сойми, перебуваючи на другому поверсі кав’ярні, у ході словесної перепалки з односельцем, погрожував йому вбивством та вистрелив з пістолета. Куля влучила в радіатор опалення. Постраждалих нема. Зброю та 13 набоїв вилучено та направлено на експертизу, яка визначить їх вид та походження», – розповіла речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголева.

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України, тобто погроза вбивством. Слідство у справі триває. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: