На Закарпатті водій збив шлагбаум та травмував прикордонника

На Закарпатті водій збив шлагбаум та травмував прикордонника
Автомобіль зловмисника

Під час контролю у прикордонників виникли підозри щодо можливої підробки номера кузова машини

На Закарпатті, на пункті пропуску «Вилок», що на кордоні з Угорщиною, водій збив шлагбаум та травмував співробітника прикордонної служби.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

Інцидент стався 26 червня, у «Лексусі» української реєстрації було двоє чоловіків.

Зазначається, що під час контролю у прикордонників виникли підозри щодо можливої підробки номера кузова машини. Прикордонники вирішили перевірити автомобіль ретельніше та детальніше вивчити документи.

«Але замість того, аби прослідувати до спеціального боксу, один з чоловіків, який перебував в автомобілі, сів за кермо та різко розвернувшись на великій швидкості поїхав на виїзд з пункту пропуску в бік України. Ще один почав заважати вартовому шлагбауму застосувати прилад для примусової зупинки автівки. Автомобіль на великій швидкості збив шлагбаум, який рикошетом вдарив прикордонника», - написав Слободян у Facebook.

За його словами, прикордонники почали переслідування авто та повідомили про інцидент поліції. В результаті операції одного з чоловіків затримано.

Військовослужбовець, який отримав травму, знаходиться в лікарні, його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, у неділю, 25 червня, в Путильському районі Чернівецької області організатори переміщення контрабандних товарів через державний кордон, залучивши близько 70 людей, спробували заблокувати прикордонний наряд відділу «Селятин», аби відбити вилучені 18 ящиків сигарет.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: