На Закарпатті затримали чотирьох нелегалів із Індії

На Закарпатті затримали чотирьох нелегалів із Індії

Незаконні мігранти з Індії були без документів

У середу, 3 серпня, в Закарпатській області співробітники прикордонного відомства затримали чотирьох незаконних мігрантів. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.
«Невідомих, які рухались в бік кордону, прикордонники виявили поблизу населеного пункту Липове Берегівського району. Група реагування, яка негайно виїхала до місця виявлення, зупинила подорожуючих за 300 м від держрубежу. Затримані чоловіки були без документів, проте повідомили, що є громадянами Індії та прямують до однієї з країн Євросоюзу. Усіх затриманих доправили до відділу прикордонної служби «Горонглаб». Наразі правоохоронці встановлюють обставини правопорушення та коло осіб, причетних до переправлення через кордон іноземців», – йдеться в повідомленні.
Крім того, на Львівщині дільничний інспектор відділу «Мігове» Мостиського загону за спробу незаконного перетинання кордону затримав громадянина Грузії. Чоловік мав при собі закордонний паспорт. На іноземця складено адміністративний протокол, подальшу його долю буде вирішувати суд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: