На Закарпатті згоріло кафе сім'ї депутата-браконьєра

На Закарпатті згоріло кафе сім'ї депутата-браконьєра

Вогнем знищено приміщення кафе у селі Вари Берегівського району

За інформацією джерел у правоохоронних органах, кафе належить скандально відомому депутату Берегівської райради Рудольфу Бакову (Відродження), якого було затримано ще 25 травня за браконьєрство. Про це повідомляє Mukachevo.net.

Факт пожежі підтвердили й рятувальники Закарпаття, а у Нацполіції вже зареєстровано кримінальне провадження. 

«10 жовтня о 16:10 надійшла заява про пожежу в приміщенні кафе, яка виникла близько 05:45 за адресою: Берегівський район, с. Вари, вул. Варошберег. Пожежею знищено приміщення кафе. Причина та збитки встановлюються», - звітують рятувальники. 

Тим часом, у поліції підтвердили, що це не випадкове займання, а саме підпал. Свідки події бачили, що невідомі особи розбили на кафе вікно та кинули всередину «коктейль Молотова». 

«На місці правоохоронці виявили свідка, який розповів, що бачив, як дві особи вибили скло бару та закинули туди підпалену пляшку. Вогнем знищено приміщення, майно бару. Пожежа завдала матеріальної шкоду як власнику закладу так і людині, яка здавала приміщення на підставі договору-оренди», - підтвердили у Нацполіції Закарпаття. 

На даний час, підозрюваних розшукують. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 194 ККУ, - умисне пошкодження майна шляхом підпалу. За це передбачається покарання від 3 до 5 років позбавлення волі.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: