На заповнення е-декларацій залишилось чотири доби. НАЗК не збирається продовжувати строки

На заповнення е-декларацій залишилось чотири доби. НАЗК не збирається продовжувати строки

Наталя Корчак заявила, що питання про перенесення крайнього терміну агентством не розглядається

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) не прийматиме рішення про продовження термінів декларування, попри технічні проблеми системи. Про це заявила на засіданні НАЗК голова агентства Наталія Корчак, повідомляє «Європейська правда».

Корчак заявила, що питання про перенесення крайнього терміну агентством не розглядається – він добігає кінця 30 жовтня. «Для завершення подання декларації залишилися 4 дні і 4 ночі», – заявила Корчак.

Водночас заступник НАЗК Руслан Радецький наголосив, що до агентства надходить «велика кількість скарг» про неналежне функціонування реєстру електронних декларацій.

Разом із тим Радецький не вважає, що агентство є відповідальним за виникнення технічних проблем. «Велика проблема є з ЄЦП. Не з нашої вини, а з вини суб’єктів декларування, які неналежно поставилися до отримання ЄЦП», – наголосив він.

Як повідомлялось, багато чиновників скаржилися на недосконалу роботу системи. Серед них Олег Ляшко, Володимир Гройсман та інші. Спікер парламету Андрій Парубій порівняв заповнення е-декларації з детективною історією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: