НАБУ обмежить доступ до справи Насірова, якщо захист затягне ознайомлення з матеріалами

НАБУ обмежить доступ до справи Насірова, якщо захист затягне ознайомлення з матеріалами
Глава НАБУ Артем Ситник

Ситник зауважив, що сторони в справі Насірова повільно, але все ж, почали ознайомлення з матеріалами

Національне антикорупційне бюро може ініціювати обмеження до матеріалів справи тимчасово відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова,  якщо ознайомлення з ними буде затягуватись стороною захисту. Про це на сьогоднішній прес-конференції заявив директор НАБУ Артем Ситник.

«Я думаю, що є величезне побоювання у фігурантів цю справу передавати до суду, тому я не виключаю того, що ми разом з прокурорами антикорупційної прокуратури будемо навіть ініціювати питання щодо обмеження, в разі затягування сторони захисту з ознайомленням з матеріалами даного кримінального провадження», - зазначив Ситник.

Він зауважив, що, станом на зараз, сторони в цій справі повільно, але все ж, почали ознайомлення з матеріалами справи.

Як відомо, справа щодо Насірова та щодо керівника одного з основних департаментів ДФС, закінчена.

Суд заарештував все майно Романа Насірова. Зі слів адвоката, Насіров уже не вивчає можливість одержання дозволу виїхати на лікування в США через суд.

28 липня Антикорупційна прокуратура змінила підозру НасіровуУ САП уточнили, що відповідно до остаточно висунутої підозри Роман Насіров, крім раніше інкримінованого зловживання владою та службовим становищем (ст. 364 КК України) підозрюється також у службовому підробленні (ст.366 КК України) вчиненому під час прийняття рішень про розстрочення податкових зобов’язань та боргу, а також під час інформування Міністерство фінансів України про відсутність розстрочень, що виходять за межі одного бюджетного року (які надавались саме ТОВ «Надра Геоцентр», ТОВ «Фірма ХАС», ТОВ «Карпатнадраінвест»).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: