НАБУ отримало доказові документи зі Швейцарії у справі Мартиненка

НАБУ отримало доказові документи зі Швейцарії у справі Мартиненка
Микола Мартиненко

Швейцарська прокуратура підозрює Мартиненка в отриманні хабарів від постачальника обладнання для атомних електростанцій

Національне антикорупційне бюро України отримало документи зі Швейцарії, які є доказами у справі колишнього народного депутата від «Народного фронту» Миколи Мартиненка, якого в Україні підозрюють у фінансових зловживаннях.

Про це повідомив директор НАБУ Артем Ситник.

«Ця справа взагалі є рекордсменом за кількістю міжнародно-правових доручень, і матеріали, отримані зі Швейцарії, нам дуже допомогли. І коли ми їх отримали, то реально зрозуміли, чому захист Мартиненка так намагалася оскаржити рішення швейцарських органів про передачу матеріалів Україні», — сказав він.

За його словами, представники депутата використовували всі можливості, щоб максимально затягнути передачу цих матеріалів.

Швейцарська прокуратура підозрює Мартиненка в отриманні хабарів від постачальника обладнання для атомних електростанцій, чеської компанії Škoda JS, за контракт з українською державною компанією «Енергоатом».

Нагадаємо, захист екс-депутата Миколи Мартиненка звернувся до НАБУ та САП щодо закриття кримінального провадження у так званій справі «Енергоатома», де фігурує Мартиненко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: