Нацгвардійці штату Нью-Йорк будуть тренувати українських військових

Нацгвардійці штату Нью-Йорк будуть тренувати українських військових

Американські нацгвардійці навчають 5 батальйонів українських військових у Міжнародному центрі миротворчості біля Яворова

Більш ніж 200 солдат Національної гвардії штату Нью-Йорк відправилися в понеділок, 2 жовтня, для участі в тренувальній місії в Україні протягом 9 наступних місяців. Ці солдати із 2-ї роти 101 кавалерійського полку приєднаються до Спільної багатонаціональної тренувальної групи-Україна (JMTG-U).

Про це повідомляє офіційний сайт Сухопутних сил США.

Тренувальна група навчає тактиці і штабній роботі 5 батальйонів українських військових у Міжнародному центрі миротворчості біля Яворова. За словами полковника Деніса Ділі, командира підрозділу нацгвардії штату Нью-Йорк, хоча їх місія полягає в тренуванні і наданні допомоги Збройним силам України, що в свою чергу відбувається в рамках діяльності Сухопутних сил США в Європі, справжній успіх дасть сама можливість для офіцерів і солдат нацгвардії показати готовність виконати обов’язок перед батьківщиною.

Кінцевою ціллю цих навчань є вихід на такий рівень тренувань, які проходять солдати Сухопутних сил США в Національному центрі тренування на базі «Форт Ірвін», штат Каліфорнія, перед відправленням на виконання бойових завдань.

Бійці Національної гвардії штату Нью-Йорк замінять бійців 45-ї бойової бригадної команди Національної гвардії штату Оклахома, які перебували в Україні із січня 2017 року. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: