Начальник Мукачівського військового полігону попався на хабарі (оновлено)

Начальник Мукачівського військового полігону попався на хабарі (оновлено)
Затримання

Військового затримали під час одержання семи тисяч гривень хабара

На Закарпатті правоохоронці  затримали на хабарі начальника Мукачівського військового полігону 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Вказані грошові кошти начальник хабарник вимагав та одержав від закарпатця за відпуск із полігону лісопродукції без оформлення у встановленому порядку документів, без оплати їх вартості та оформлення товаротранспортних документів.

Для вчинення вказаного злочину капітан залучив іншого військовослужбовця, який виступав у ролі посередника і сьогодні був затриманий при одержанні другого траншу 7 тис грн хабара із загальної суми – 8 тис грн

9_01

Дії посадовця-військового у кримінальному провадженні кваліфікуються за ч.3 ст.368 КК України(одержання неправомірної вигоди службовою особою)

Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Місцеві ЗМІ додають, що військовий вже затриманий у порядку ст.208 КПК України.

Натомість у прес-службі 128-ї бригади виданню Мukachevo.net заявили, що затриманий на хабарі немає ніякого відношення до гірсько-піхотної бригади. Чоловік, начебто, є прапорщиком військового лісництва.

Також у військові додають, що «ймовірне правопорушення мало місце не на території полігону, і 128 бригада ніяк у цій справі не фігурує».

«Главком» також повідомляв, що у Мукачевому правоохоронці затримали групу озброєних чоловіків, які готували напад на підприємців, що займаються інкасаторськими послугами. У зловмисників вилучено пістолет, битку, кастет, маски, рукавички і марихуану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: