Надія Савченко підтримала Новинського (ФОТО)

Надія Савченко підтримала Новинського (ФОТО)
Савченко і Новинський

Савченко потисла руку Новинському

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Надія Савченко висловила подяку своєму колезі з фракції «Опозиційний блок» Вадиму Новинському, якого позбавили депутатської недоторканності, пише «Преса України».

У кулуарах Верховної Ради вона заявила, що Новинський дуже гідно поводився в момент, коли його позбавляли депутатської недоторканності, тому вона висловила йому слова подяки.

Савченко заявила, що в українському парламенті половина людей давно має сидіти у в'язниці, оскільки у них руки по лікоть у крові, і це ті люди, які були на передовій.

Депутатка висловила упевненість, що рано чи пізно в Україні настане справедливість і депутатську недоторканність буде знято з усіх. Крім того, Савченко заявила, що незабаром з неї можуть також зняти недоторканність і вона стоятиме як Новинський. «Треба віддати належне Новинському, він усе-таки витримав це гідно», – сказала Савченко.

Савченко заявила, що сказала Новинському, що їй сподобалося, як депутат спокійно переніс зняття недоторканності, і додала, що потрібно пересаджати половину Верховної Ради.

«Главком» повідомляв, хто з нардепів не голосував за зняття недоторканності з Новинського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: