Надія Савченко відкриває засідання Верховної Ради

Надія Савченко відкриває засідання Верховної Ради

Савченко вперше виступає в Раді як народний депутат

Засідання Верховної Ради у вівторок, 31 травня, починається з виступу Надії Савченко.

Як відомо, після обміну на ГРУшників і повернення в Україну Надія Савченко заявила, що не знає, чи братиме участь у переговорах Тристоронньої контактної групи в Мінську, проте планує «працювати так, щоб це було ефективно, - готова працювати скрізь, на всіх фронтах у цьому напрямку».

Виступаючи в адміністрації президента України, Савченко заявила, що буде працювати, щоб повернулися всі полонені українці і буде підтримувати мінські угоди. На першій прес-конференції Надія Савченко розповіла про свої політичні амбіції та плани на роботу.

Разом з тим нардеп від «Батьківщини» Іван Крулько заявив, що Савченко увійде до складу Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони.

Як повідомлялося, 25 травня президент Росії Володимир Путін помилував засуджену нібито за вбивство російських журналістів на Донбасі Надію Савченко. Льотчиця прибула на літаку президента України в аеропорт Бориспіль, де зробила першу заяву для преси. Потім відвідала Адміністрацію президента та офіс фракції ВО Батьківщина. У цей же день Росії були передані спецназівці Олександр Александров і Євген Єрофєєв, засуджені українським судом за звинуваченням у терористичній діяльності.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: