«Нафтогаз» підвищує ціни на газ для промисловості

«Нафтогаз» підвищує ціни на газ для промисловості

«Нафтогаз» опублікував цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 серпня 2017 року

НАК «Нафтогаз України» з 1 серпня 2017 року підвищила на 2,8-2,9% ціни на газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання. Про це повідомляє прес-служба «Нафтогазу».

«НАК «Нафтогаз України» опублікувала цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 серпня 2017 року, для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання... У порівнянні із цінами на липень цього року, у серпні 2017 року ціни збільшено на 2,8-2,9%», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що запропоновані ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані у залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з «Нафтогазом».

Нагадаємо, 19 липня Кабінет міністрів схвалив фінансовий план «Нафтогаза України» на 2017 рік без урахування підвищення ціни на газ для населення.

Довідково:

З 1 жовтня 2015 року введено в дію Закон України «Про ринок природного газу», яким передбачено, що постачання природного газу здійснюється за цінами, що вільно встановлюються між постачальником та споживачем, крім випадків, передбачених цим Законом. Так, з метою забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, на суб‘єктів ринку природного газу у виключних випадках та на визначений строк можуть покладатися спеціальні обов‘язки в обсязі та на умовах, визначених Кабінетом міністрів України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: