Нападника на голову тервиборчкому в Коцюбинському відпустили під домашній арешт

Нападника на голову тервиборчкому в Коцюбинському відпустили під домашній арешт
Затриманий злочинець, який побив голову ТВК селища Коцюбинське

Селищна голова Коцюбинського запевняє, що ніхто не знав про суд над нападником

Чоловіку, який напав на голову ТВК у селищі Коцюбинське на Київщині, присудили домашній арешт.

Про це повідомляє «Громада Приірпіння».

«Його відпустили додому. Нас навіть не повідомили, коли буде суд, хоча навіть вчора ми з своєї ініціативи ходили до прокуратури області , давали свідчення й пропонували підтримку й всебічне сприяння. Це справа, яку взяв під контроль генпрокурор Юрій Луценко. Як могло таке статися, що про те, коли буде суд не знала ні громада, де люди вже бояться ходити по вулиці, ні ЗМІ, які на загальнонаціональному рівні висвітлювали події, що сталися у селищі, ні навіть потерпіла Людмила Демченко, на яку напали»-  сказала селищна голова Ольга Матюшіна.

Натомість народний депутат Ольга Червакова у своєму пості в соцмережі Facebook наголошує, що в нападника з’явилася «нахабна адвокатка. Не державна, а приватна».

З урахуванням того, що нападник громаді Коцюбинського зізнався, що він має значні борги, активісти припускають, що організатор злочину допомагає виконавцю, щоб не вийшли на замовника.

Нагадаємо, 14 червня на Київщині у селищі Коцюбинське молодий чоловік на замовлення побив голову тервиборчкому селища Людмилу Демченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: