Нардеп Бобов сплатив до бюджету понад 37 млн грн несплачених податків

Нардеп Бобов сплатив до бюджету понад 37 млн грн несплачених податків
Геннадій Бобов

На рахунок Держказначейства надійшли кошти від Бобова, повідомив Луценко

Народний депутат Геннадій Бобов сплатив до бюджету понад 37 млн грн податкової недоїмки. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Народний депутат Геннадій Бобов дотримав слова і сплатив визначену ДФС суму податкової недоїмки в 37 млн 866 тис 045 грн 02 коп. На рахунок Держказначейства», - написав він, зазначивши, що це «гідний приклад». 

«Сплати податки і спи спокійно у гордості за багату країну», - додав Луценко.

4_08

Як повідомлялось, раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що в ході спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП і НАБУ до Верховної Ради України підготовлено подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова, Євгенія Дейдея та Андрія Лозового. Пізніше Луценко повернув до САП подання щодо позбавлення недоторканності нардепів Дейдея та Лозового. Під час звіту в Раді генпрокурор прокоментував, чому він це зробив. 

Луценко також заявив, що Бобов готовий сплатити до Державного бюджету більше 1 млн дол. несплачених раніше податків. 

У свою чергу Бобов заявив, що проти нього ведеться «брудна кампанія». Він також повідомив, що адвокатом в його інтересах була подана заява до Генеральної прокуратури. «Вважаю, що кримінальним провадженням мені було завдано моральної шкоди, принижено мою честь, а також ділову репутацію. Ті, хто зробив це, будуть за це відповідати згідно закону. Піар не пройде, як і намагання зробити з мене «козла відбувайла» для звіту генерального прокурора», - заявив Бобов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: