Нардеп Геращенко запевняє, що активістам під Радою заплатили

Нардеп Геращенко запевняє, що активістам під Радою заплатили
Заворушення біля Верховної Ради, 13 липня 2017 року

Геращенко опублікував відео, на якому невідомі роздають гроші неподалік Верховної Ради

Народний депутат Антон Геращенко опублікував у Facebook відео, як якісь люди роздають гроші недалеко від Верховної Ради. Нардеп стверджує, що це були люди Капліна і Саакашвілі.

«На підтвердження своїх слів я публікую відео того, як після важкого дня, проплачені активісти отримують заслужені гроші. Це та частина проплачених активістів, яка була не агресивною. Так звані профспілки Леніна-Капліна. Агресивна частина - це ті, хто цілеспрямовано ображав депутатів і не пускав їх в зал, була організована групою Саакашвілі - Дерев'янко. Розплата за участь в провокаціях була здійснена в офісі Саакашвілі, куди ці молоді люди і попрямували після неуспішно виконаної роботи», - написав нардеп.

На думку Геращенка, замовники провокації сподівалися на те, що агресивні дії викличуть відповідну реакцію поліції, щоб створити «картинку для ТБ».  Нібито це потрібно було саме під час візиту спеціальної Місії ЄС на чолі з Дональдом Туском.

«За всіма зафіксованими фактами хуліганських і насильницьких дій Національною поліцією розпочато розслідування, які встановлять виконавців, замовників і організаторів цієї масштабної і добре продуманої провокації проти українського парламенту і держави», - додав Геращенко.

Нагадаємо, 13 липня у Києві під стінами Верховної Ради сталися сутички між активістами та правоохоронцями. Активісти Нацкорпусу та Національних Дружин зокрема перешкоджали евакуаторам забрати автомобілі, які блокують вхід до Верховної Ради.

Під стінами Верховної Ради відбувалася акція за зняття недоторканності з низки нардепів.

Нардепа від БПП Олега Барну закидали яйцями біля Верховної Ради. Він намагався пройти до будівлі парламенту, але мітингувальники його не пропускали.

Читайте також матеріал «Главкома»: Горіла шина, палала... 5 найбільших блокувань Верховної Ради останніх років

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: