Нардеп від партії Ляшка: Трамп – єдина людина у світі, якої боїться Порошенко

Нардеп від партії Ляшка: Трамп – єдина людина у світі, якої боїться Порошенко
Андрій Артеменко

Артеменко стверджує, що надав США документи, які підтверджують причетність президента України до корупції

Народний депутат від Радикальної партії Андрій Артеменко, який передав раднику президента США з національної безпеки Майклу Флінну план щодо передачі Криму в оренду РФ, стверджує, що передав ще й документи, які підтверджують причетність президента України Петра Порошенка до корупційних оборудок, пише «Страна».

За словами Артеменка, «деякі з представлених доказів безпосередньо підпадають під американську юрисдикцію і здатні призвести до кримінального переслідування Порошенка у США». Нардеп упевнений, що надані докази здатні привести до зміни влади в Україні. За його словами, оскільки добровільно Порошенко не відмовиться від своєї посади, «на нього може вплинути лише Дональд Трамп – єдина людина в світі, якої по-справжньому боїться Порошенко».

Нагадаємо, The New York Times повідомив, що за тиждень до відходу з посади радника американського президента з національної безпеки Майкл Флінн отримав план на зняття санкцій з Росії, складений наближеними до Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатером, а також українським депутатом Андрієм Артеменком.

За даними видання, план передбачає «виведення всіх російських військ зі сходу України і проведення в країні референдуму щодо передачі Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років». Артеменко підтвердив існування такого плану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: