Нардеп Мельничук просить НАЗК дозволити йому виправити задекларований трильйон гривень

Нардеп Мельничук просить НАЗК дозволити йому виправити задекларований трильйон гривень

Самостійно виправити дані Мельничук не може

Депутат Верховної Ради Сергій Мельничук (група «Воля народу») просить Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) надати йому можливість виправити вказаний в електронній декларації про доходи за 2015 рік розмір готівкових коштів з 1 трильйона гривень на 10 млн гривень. Про це йдеться у зверненні депутата до НАЗК, повідомляють «Українські новини».

Як зазначається, звернення, адресоване голові НАЗК Наталії Корчак, було передано в агентство 3 листопада. У ньому Мельничук зазначає, що станом на 3 листопада строк, відведений для внесення змін і виправлень у декларацію, ще не закінчився, а самостійно скористатися даним правом депутат не може, оскільки поле «Подати виправлену декларацію» в системі не активне.

Згідно із законом, після подання електронної декларації декларанти можуть протягом 7 днів внести в неї зміни, подавши виправлену. При цьому виправлену декларацію можна подати тільки один раз.

Нагадаємо, колишній комбат «Айдару», народний депутат Сергій Мельничук оприлюднив свою декларацію про доходи та наявність майна за 2015 рік, у якій вказав трильйон гривень готівкою. У «Волі народу» заявили, що 1 трлн грн Мельничука – це невдалий жарт.

За словами генерального прокурора України Юрія Луценка, якщо народний депутат Сергій Мельничук не внесе зміни в свою декларацію про наявність 1 трильйона гривень, ГПУ відкриє кримінальну справу про несплату податків в особливо великих розмірах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: