Нардеп Петренко вийшов із фракції БПП

Нардеп Петренко вийшов із фракції БПП
Народний депутат Олег Петренко

Тепер у фракції Блоку Петра Порошенка 138 нардепів

Народний депутат Олег Петренко офіційно вийшов зі складу фракції Блоку Петра Порошенка. Відповідне оголошення під час пленарного засідання зробив голова Верховної Ради Андрій Парубій.

«Відповідно до регламенту, інформую про вихід народного депутата Олега Петренко зі складу фракції Блоку Петра Порошенка», - повідомив очільник парламенту.

Мажоритарник, ветеран АТО Олег Петренко написав заяву про вихід зі складу парламентської фракції Блоку Петра Порошенка 29 червня. 

Причиною свого рішення Петренко назвав відмову Порошенка підписувати закон про амністію добровольців-учасників АТО. «Вони не просто пішли служити добровольцями, а боролися з сепаратистами і зупинили цю чуму, яка насувалася на нашу країну з Донбасу. Ті, хто не просто там знаходився, а щось робив для збереження України, тепер звинувачуються за різними статями», - обурюється Петренко.

При цьому, як стверджує нардеп, глава держави не пояснює, чому він не підписує цей закон. «Без жодних пояснень і коментарів. Він не хоче говорити на цю тему. Нікому нічого не пояснює», - зазначає нардеп.

За словами Петренка, наразі він займеться створенням депутатського об’єднання націоналістів.

Петренко є співорганізатором політичної партії «Національний корпус», створеної на базі добровольчого «азовського» руху.

Нагадаємо, питання кількості депутатів у парламентській коаліції широко обговорюють. Спікер ВР Андрій Парубій стверджує, що у коаліції достатньо голосів за рахунок позафракційних нардепів. При цьому звучать сумніви в тому, що кількість членів коаліції перевищує 226 нардепів і є достатньою для ухвалення законопроекту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: