Нардеп пропонуватиме заборонити Горбачову в'їзд до країн ЄС

Нардеп пропонуватиме заборонити Горбачову в'їзд до країн ЄС

Горбачов підтримав анексію Криму

Народний депутат із фракції «Народний фронт» Антон Геращенко направить до Представництва Європейського Союзу в Україні пропозицію заборонити в'їзд до країн ЄС екс-президенту СРСР Михайлу Горбачову.
«Сьогодні буде відправлено запит на ім'я Представництва ЄС в Україні з пропозицією заборонити Горбачову в'їзд до країн Євросоюзу у зв'язку з його позицією, яка підриває українсько-російські відносини. Я вважаю, що негоже Євросоюзу приймати таких людей, як він», - сказав нардеп в коментарі агентству «Інтерфакс-Україна».
За його словами, також Горбачова буде внесено до чорних списків в Україні. «У нас вже є список осіб, які закликають до порушення територіальної цілісності України, в ньому, наприклад, Жириновський (лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський. – Ред.). Я пропонуватиму СБУ туди включити і Горбачова», - сказав Геращенко.
«Щоправда, він до нас не особливо і прагне. Але ми маємо показувати свою позицію з таких питань», - додав він.
Раніше деякі ЗМІ процитували слова Горбачова з інтерв'ю The Sunday Times про те, що він підтримує рішення російського президента Володимира Путіна про возз'єднання Росії та Криму. Екс-президент СРСР заявив, що вчинив би на його місці так само. «Я завжди за вільне волевиявлення народу, а в Криму більшість хотіла возз'єднання з Росією», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: