Нардеп розкрив деталі операції «Врятувати Насірова»

Нардеп розкрив деталі операції «Врятувати Насірова»
Сергій Лещенко

Розгляд у апеляції у справі Насірова призначено на 13 березня. Доповідач - суддя Глиняний. За збігом обставин, його сина (судді Глиняного) перед новим роком призначили в департемент Кононенка-Грановського Генеральної прокуратури імені Луценка, - Лещенко

Народний депутат Сергій Лещенко у себе на сторінці у Facebook оприлюднив новий сценарій виходу на волю глави ДФС Романа Насірова. 

«Операція «Врятувати Насірова» переходить у нову стадію. Розгляд у апеляції призначено на 13 березня. Доповідач - суддя Глиняний. За звичним вже збігом обставин, його сина (судді Глиняного) перед новим роком призначили в департемент Кононенка-Грановського Генеральної прокуратури імені Луценка. Сценарій такий - суд зменшує заставу до 10 мільйонів, Насіров виходить на волю та іде в «несознанку», - написав він.


Нагадаємо, Солом’янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави.

Сторона обвинувачення в понеділок увечері заявила у суді про те, що відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров має громадянство Великої Британії та Угорщини.

Читайте також статтю «Главкома» «Справа Насірова. Як у Києві руйнують план американців»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: