Нардеп розповів, хто лобіює інтереси Росії у ПАРЄ

Нардеп розповів, хто лобіює інтереси Росії у ПАРЄ
Депутат Європейського парламенту від Франції Тьєрі Мар'яні

Євродепутат від Франції Тьєрі Мар'яні разом із президентом Групи європейських лівих Тіні Коксом діють у ПАРЄ в інтересах Путіна

Президент Групи європейських лівих Тіні Кокс, а також євродепутат від Франції Тьєрі Мар'яні лобіюють інтереси Росії в ПАРЄ.

Про це заявив нардеп Володимир Ар'єв.

«Зокрема, президент Групи європейських лівих Тіні Кокс. Певним чином таку функцію виконує і Педро Аграмунт, але я б його не назвав прямим лобістом Росії. Він лобіює свої власні інтереси. Так само можу назвати Тьєрі Мар'яні з Франції, хоча французи сьогодні зовсім інакше говорять після того, як було зірвано росіяна їхня резолюція ООН», – каже Ар'єв.

Як уже повідомлялося, 10 жовтня президент Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунт заявив, що асамблея має повернути до пленарної зали представників Росії, які залишили ПАРЄ через санкції.

Тим часом представник України в Раді Європи Дмитро Кулеба заявив, що Росія намагається змінити структуру та режим роботи Парламентської асамблеї Ради Європи, аби налаштувати Раду під себе. Втім, в ПАРЄ відмовилися змінювати правила в інтересах Росії

Після заяви Аграмунта Україна звернулась до Європейської народної партії через дії голови ПАРЄ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: