Нардеп Сергій Лещенко побрався із Анастасією Топольською

Нардеп Сергій Лещенко побрався із Анастасією Топольською

Церемонія пройшла в одному із столичних РАЦСів

Сьогодні, 9 вересня, народний депутат Сергій Лещенко та його дівчина ді-джей Анастасія Топольська стали чоловіком і дружиною. Вони розписалися в одному з київських загсів. А ближче до вечора молоді приймали вітання від гостей, повідомило видання «Страна».

Місце для весільної вечірки нардеп від БПП і його наречена вибрали неординарне. Близьких друзів і родичів запросили в оранжерею на ВДНГ. Тут практикують проведення урочистостей та свят, замовляють кейтеринг і розважальну програму.

За даними «Страни», тут зібралося близько 40 гостей, серед них - нардеп Світлана Заліщук. Очікування молодих на ВДНГ затягнулося на дві години, хоча в запрошенні було вказано, що вони прибудуть сюди о 18:00. Як стало відомо «Страні», затримка сталася через тривалу фотосесію - Лещенко і Топольська позували від Маріїнського парку до Мосту закоханих.

На ВДНГ Топольська і її дочка приїхали в схожих сукнях. У самої нареченої вінок замість фати. За святковим столом виявилося багато людей похилого віку і дітей - родичів і друзів тут явно більше, ніж колег.

Раніше сьогодні стало відомо про одруження Олександра Луценка, сина генерального прокурора Юрія Луценка та народного депутата, представника президента України у парламенті Ірини Луценко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: