Нардеп від БПП, колишній перший секретар українського комсомолу задекларував храм

Нардеп від БПП, колишній перший секретар українського комсомолу задекларував храм
Анатолій Матвієнко

Матвієнко зазначив, що володіє двома земельними ділянками і однією квартирою площею 114 кв. м у Києві

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка та колишній (ще за радянської влади) перший секретар ЦК комсомолу України Анатолій Матвієнко вніс у свою декларацію за 2015 рік... храм. 

Серед переліку нерухомості, яку нардеп зазначив у декларації, є храм Успіння Пресвятої богородиці у селі Бирливка Вінницької області. Площа храму становить 40,9 кв м.

.jpg_09

Матвієнко зазначив, що володіє двома земельними ділянками і однією квартирою площею 114 кв. м у Києві. Його дружині належать дві квартири, один будинок та одне домогосподарство.

В гаражі нардепа дві машини – Mercedes-Benz S 350 2008 року випуску і Skoda Oktavia А7 2013 року, оформлена на його дружину.

Заробітна плата Матвієнка за основним місцем роботи за 2015 рік становила 80 048 грн, пенсія − 31 876 грн. Крім заробітної плати і пенсії, нардеп вніс у декларацію ще 15 джерел доходу, найбільший з яких – 4 216 997 грн – задекларувала дружина нардепа.

Нагадаємо, мер Маріуполя задекларував 5 млн гривень зарплати. Депутат від БПП Єфімов задекларував $5 млн готівкою, квартиру в США та вісім годинників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: