Нардепи заблокували трибуну через Добкіна та мітингують із мегафоном

Нардепи заблокували трибуну через Добкіна та мітингують із мегафоном
Депутати блокують трибуну парламенту

Депутати вимагають розгляду питання про позбавлення Добкіна недоторканності

Близько 15 народних депутатів від «Батьківщини», «Самопомочі» та «Свободи» зібралися біля трибуни Верховної Ради та у мегафон вигукують вимогу розгляду питання про позбавлення депутатської недоторканності Михайла Добкіна.

Перший заступник голови ВР Ірина Геращенко звинуватила цих депутатів у зриві засідання парламенту. використанням мегафона.

1499937170-6772

На даний час у сесійній залі триває розгляд у другому читанні законопроекту про Конституційний суд.

При цьому не чути ні тих, хто виступає, ні тих, хто говорить у мегафон.

Між Геращенко та заступником голови ВР Оксаною Сироїд відбулася дискусія. Сироїд звинуватила Геращенко у порушенні регламенту. У відповідь Геращенко заявила, що фракція «Самопоміч» зриває засідання парламенту.

Як відомо, сьогодні розглядатиметься подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт нардепа Добкіна. Розглянути подання, як свідчить порядок денний засідання, Рада планує після 17:00.

Раніше повідомлялося, що комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради України 12 липня 2017 року визнав достатньо обґрунтованим подання генерального прокурора Юрія Луценка на зняття недоторканності з народного депутата України Михайла Добкіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: