«Народний фронт» ініціюватиме запровадження візового режиму з Росією, – нардеп

«Народний фронт» ініціюватиме запровадження візового режиму з Росією, – нардеп

Депутати збираються ініціювати розгляд законопроекту щодо запровадження візового режиму з Росією в залі Ради

Фракція «Народний фронт» ініціюватиме запровадження візового режиму із Російською Федерацією.

Про це заявив представник фракції Павло Пинзеник, – повідомляє прес-служба партії «Народний фронт».

Депутати збираються ініціювати розгляд цього питання в залі Ради, оскільки існування безвізового режиму та безконтрольного перетину кордону з державою-агресором сприяє у здійсненні її планів у рамках гібридної війни.

«Запровадження віз із Росією цілком можливе... наша політична сила цілком серйозно розглядає це питання і вважає, що воно вже на часі, оскільки далі робити вигляд... що у відносинах між Україною і Росією допустиме існування безвізового режиму та безконтрольного перетину кордону... себе обманювати», – сказав Пинзеник.

За словами нардепа «існування безвізового режиму з Російською Федерацією, фактично, сприяє ворогу в здійсненні його планів у рамках гібридної війни».

Раніше ініціативи не було, тепер вже час, напевно, взяти ініціативу в свої руки. Далі тягнути вже нікуди», – резюмував депутат. 

Нагадаємо, у неділю громадський рух «Відкрита Росія» на своєму сайті повідомив, що суд Москви заарештував українця Романа Сущенка за звинуваченням у «шпигунстві» і що правозахисники випадково зустріли чоловіка у камері карантинного відділення Лефортовської в'язниці.

Національне інформаційне агентство «Укрінформ» вважає затримання Сущенка, який працює в агентстві з 2002 року та кореспондентом у Франції з 2010-го, спланованою провокацією.

«Укрінформ» і дружина журналіста уклали з російським адвокатом Марком Фейгіним угоду про захист Сущенка.

МЗС України вимагає від Росії негайного звільнення українського журналіста.

Прес-секретар Путіна назвав затримання українського журналіста в Москві «звичайною роботою спецслужб».

Нагадаємо, Марк Фейгін став адвокатом затриманого у Росії журналіста. Раніше повідомлялось, що він має намір зустрітися з українським журналістом Романом Сущенком у СІЗО вже сьогодні.

Фейгін має право оскаржити арешт журналіста до 4 жовтня, однак йомупротягом дня не дозволяли зустрітися з журналістом та оскаржити його арешт.

Також повідомлялося, що українського консула не пустили на зустріч з Романом Сущенком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: