Насіров не прийняв звільнення Марушевської

Насіров не прийняв звільнення Марушевської

Насіров запевнив, що на сьогодні завданням ДФС - знайти відповідальне керівництво для Одеської митниці

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров не прийняв заяву про звільнення голови Одеської митниці Юлії Марушевської.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Марушевська виклала в інтернеті заяву про своє звільнення за згодою сторін. Для уникнення неоднозначності ситуації хочу заявити – в такому вигляді заява про звільнення не прийнятна», - написав Насіров.

За його словами, Марушевська заявляє, що звільняється через тиск та гальмування реформ, але за весь час роботи ми навіть не побачили плану тих нібито реформ.

«Звільнення Марушевської можливе лише після передачі справ та документів у порядку, встановленому чинним законодавством, із дотриманням всіх необхідних умов. Створено спеціальну комісію», - зазначив голова ДФС.

Насіров запевнив, що на сьогодні завданням ДФС - знайти відповідальне керівництво для Одеської митниці і протягом 3 місяців показати, як швидко можливо здійснювати реформи і наповнювати державний бюджет.

«Ми і надалі продовжуємо роботу по реформуванню служби, наповненню бюджету, зупинити цей процес ми не маємо морального права. За 10 місяців 2016 року Одеська митниця - це одна з митниць, якою не виконувався план надходжень до бюджету, в той час як в цілому митницями перевиконано план на 12,1 млрд грн», - підсумував він.

Нагадаємо, сьогодні начальник Одеської митниці Юлія Марушевська оголосила про своє звільнення.

Читайте також інтерв’ю Марушевської «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: