Насіров виявився страшенно хворим. Перелік діагнозів

Насіров виявився страшенно хворим. Перелік діагнозів

У відстороненого глави ДФС встановлено протікання шести захворювань

Відсторонений глава ДФС Роман Насіров просив НАБУ дозволити йому виїзд до США для лікування папілярного раку щитовидної залози. Про це йдеться в поданому в НАБУ проханні Насірова та висновку судово-медичної експертизи щодо стану його здоров'я, передає Цензор.НЕТ.

У висновку судово-медичної експертизи йдеться, що у Насірова встановлено протікання таких захворювань:

  • серцево-судинної системи: ішемічна хвороба серця (нестабільна стенокардія (02.03.2017) вінцевих артерій; гіпертонічна хвороба 3 стадії, кризовий перебіг; ускладнений гіпертонічний криз (02.03.2017) група ризику 4; Ав блокада 1 ступеня; серцева недостатність 1 ступеня;
  • кишково-шлункового тракту: ерозивно гастропатия; ерозивний булбіт; гастроезофагальна рефлоксная хвороба (ГЕРХ); рефлюкс-езофагіт стадія А; ерозивнийгастрит; неалкогольний етеатогепатіт (з мінімальною активністю, етанатоз печінки, фіброз печінки);
  • кіста;
  • хвороби нирок: хронічна хвороба нирок 1 ступеня; сечо-кам'яна хвороба (стан після літотрипсії 2015);
  • хвороби ендокринної системи: дифузно-вузловий (правобічний) зоб щитовидної залози 2 ступеня сутареідная форма; гіпогонадизм;
  • рак (папілярний) щитовидної залози (Т1а, Нх, МХ: підозра на МТЄ в лімфотіческіх вузлі 3 яремного колектра праворуч).

Саме для післяопераційного лікування раку Насіров і просить дозволити йому виїзд за кордон, оскільки лікування в Україні не можливе.

original1

original2

original3_01

original4

original5

Нагадаємо, клініко-експертна комісія Міністерства охорони здоров'я України не підтвердила діагноз, встановлений у лікарні «Феофанія» голові ДФС Роману Насірову. У висновках зазначається, що лікарі «Феофанії» систематично та необґрунтовано перебільшували тяжкість стану здоров’я голови ДФС. Об’єктивних підстав для встановлення зазначеного раніше діагнозу, на переконання комісії МОЗ, у лікарів «Феофанії» не було.

Солом’янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави. Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Насірову. 16 березня за Насірова внесли заставу 100 млн грн і він вийшов на волю.

Читайте також матеріали «Главкома» «Чому Насіров? Усі подробиці гучної справи» та «Як зливають справу Насірова. Нові деталі (документ)»«Справа на 100 мільярдів. Чому Насіров здав лише попередників».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: