Наступний парламент перейде в реальну опозицію до президента, – експерт

Наступний парламент перейде в реальну опозицію до президента, – експерт

На думку політолога будь-яке питання, що лежить у площині Мінських домовленостей, може призвести до виходу «Народного фронту» з коаліції

Робота нинішньої Верховної Ради не є стабільною. Таку думку в розмові з «Главкомом» висловив директор фонду «Українська політика» Кость Бондаренко.

«Постмайданна коаліція дуже швидко збанкрутувала, багато колишніх однодумців перейшли у фронду до президента. Тому говорити, що парламент працює стабільно, не доводиться, бо закладена міна вповільненої дії може здетонувати в будь-який момент», - зазначив він.

Наприклад, як розмірковує експерт, будь-який розгляд питань, які лежать у площині Мінських домовленостей, може призвести до того, що «Народний фронт» заявить про вихід із коаліції.

«А всі соціологічні дані показують, що наступний парламент, хоча там і будуть приблизно ті ж самі партії, перейде в реальну опозицію до президента», - вважає Кость Бондаренко.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада пішла на канікули, залишивши собі «вікно» у вигляді готовності зібратися в будь-який момент.

Більше читайте в статті «Главкому» - «Рада-8. Зради та перемоги».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: