НАТО допоможе Україні боротися з російською агресією та гібридною війною

НАТО допоможе Україні боротися з російською агресією та гібридною війною

У Києві планують відкрити спільний центр протидії гібридній війні

В Україні запустять спільну з Північноатлантичним альянсом платформу боротьби проти гібридної війни. Про це розповів заступник міністра оборони України Ігор Долгов під час брифінгу «Варшавський саміт НАТО 2016 і Україна», передає «Еспрессо».

«В Україні буде запущена спільна з НАТО платформа протидії гібридній війні. Це буде зроблено в рамках пакету комплексної допомоги альянсу Україні. Сподіваюся, що після узгодження центр протидії гібридної війні відкриється в Києві», - зазначив він.

Також Долгов розповів про останні пересування російських дивізій до українських кордонів, зокрема про переведення штабу 20-ї армії в Воронеж.

«Україна відтягує на себе сили противника», - додав Долгов.

Довідка. Росія в березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим, організувавши «референдум» про його самовизначення. Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% висловилися за приєднання Криму до Росії. 18 березня в Кремлі був підписаний так званий «договір» про прийняття до складу РФ Криму і Севастополя. Країни Заходу не визнають анексію Криму і ввели ряд економічних санкцій проти РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: