НАТО і Росія провели переговори про скорочення ризиків

НАТО і Росія провели переговори про скорочення ризиків

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ чекає на обговорення цих питань і подальших кроків із міністром закордонних справ Росії

Представники НАТО і Росії провели переговори про шляхи збільшення прозорості і скорочення ризиків, повідомила пресова служба Північноатлантичного союзу.

За повідомленням, ці питання обговорювали заступник генерального секретаря НАТО Александр Вершбоу і постійний представник Росії при НАТО Олександр Грушко.

При цьому Вершбоу заявив Грушкові, що союз НАТО готовий продовжувати діалог, але в його політиці щодо Росії ніяких змін немає.

«Наша практична співпраця лишається припинена після агресивних дій Росії проти України. Але водночас ми вирішили залишити відчиненими канали для політичного діалогу», – сказав він.

У повідомленні додано, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ чекає на обговорення цих питань і подальших кроків із міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у найближчому майбутньому.

Така зустріч можлива наступного тижня, коли і Столтенберґ, і Лавров перебуватимуть у Нью-Йорку на щорічній сесії Генеральної асамблеї ООН.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: