НАТО може зайняти більш жорстку позицію для протидії Росії

НАТО може зайняти більш жорстку позицію для протидії Росії

Рішення можуть погодити на саміті НАТО у Варшаві

Під час Варшавського саміту НАТО члени Альянсу можуть погодити більш рішучу позицію для протидії Росії. Про це заявив начальник штабу оборони Канади генерал Джонатан Венс.
«Побачимо, яким чином це буде втілено, вірогідно, кульмінацією стане певне рішення під час саміту у Варшаві, коли глави держав погодять дії на майбутнє», - сказав він.
Венс наголосив також на необхідності посилення двосторонньої канадської військової співпраці зі США у рамках NORAD (об'єднана система аерокосмічної оборони США та Канади. – Ред.) задля реагування на загрози з боку РФ. «З огляду на зростання можливостей Росії та усвідомлюючи усі небезпеки та загрози для континенту у майбутньому, очікую, що дія NORAD може поширитися на всі сфери оборони, а не лише на аерокосмічну, як зараз», - наголосив генерал.
Нагадаємо, що наразі 220 канадських військовослужбовців перебувають у східній Європі в рамках операції Reassurance, ще 200 військових тренують українських військових у Кам’янці-Подільському та на Яворівському полігоні.
Джерело: Укрінформ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: