Навальному загрожує до місяця адмінарешту - адвокат

Навальному загрожує до місяця адмінарешту - адвокат

У Навального при затриманні вилучили телефон і шнурки, розповів адвокат

Опозиціонеру Олексію Навальному, який сьогодні був затриманий правоохоронцями закидають повторне адміністративне правопорушення і йому загрожує до 30 діб адмінарешту. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив його адвокат Вадим Кобзєв.

«Олексій Навальний затриманий, телефон і шнурки вилучили. Осудним ст.20.2 ч.8 (КоАП Росії - ред.) - (які припускають - ред.) до 30 діб адміністративного арешту», - написав Кобзєв.

Адвокат уточнив, що затриманий опозиціонер перебуває в ВМВС по Даниловському районі.

Зокрема Навальному інкримінується повторне вчинення адміністративного правопорушення, що полягає в порушенні встановленого порядку організації або проведення мітингу.

Як повідомлялося, у Москві на антикорупційному мітингу затримали 679 осіб.

Сьогодні в 187 російських містах пройшли організовані фондом Навального антикорупційні акції протесту

Напередодні Олексій Навальний заявив, що узгоджений з мерією мітинг на проспекті Сахарова в Москві не може відбутися через тиск влади, яка заборонила використовувати звукопідсилюючу апаратуру і відеоекрани на мітингу. У своєму блозі Навальний закликав своїх прихильників вийти на мирну акцію в центрі міста на Тверській вулиці.

Прокуратура Москви в ніч на понеділок випустила попередження організаторам антикорупційної акції в центрі російської столиці про «неприпустимість порушень закону».

У Москві ще з ночі проти 12 червня влада почала ретельно готуватися до акції протесту, організовану Олексієм Навальним. На вулицях столиці РФ з'явилися високі барикади з мішків з піском, а за ними - протитанкові ліжаки


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: