Найку Борзову заборонили в'їзд в Україну

Найку Борзову заборонили в'їзд в Україну
Російський рок-музиканту Найк Борзов

Виступ Борзова у Києві на фестивалі Atlas Weekend не відбудеться

Російському рок-музиканту Найку Борзову заборонили в'їзд в Україну, таким чином його виступ у Києві на фестивалі Atlas Weekend не відбудеться. Про це Борзов написав на своїй сторінці в соцмережі ВКонтакте.

«Друзі, на превеликий жаль, ми не зможемо побачитись з вами на фестивалі Атлас в Києві. Нас не впустили на територію України. Прикро, що політики, забувши про людей, втручаються і в музичне життя своїх громадян. Сподіваюся, що незабаром ситуація зміниться і музика знову не буде знати кордонів», - написав музикант.

Борзов став вже третім російським виконавцем з лайнапа фестивалю Atlas Weekend, якого не пропустили через український кордон. Першими відмову на в'їзд отримали музиканти групи «Крематорій», вчора стало відомо, що у Київ не зможе приїхати Андрій Лисіков, який виступає під псевдонімом Дельфін. Всі вони давали концерти в Криму і перетинали кордон півострова в обхід українського законодавства.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба відмовила співачці Тетяні Липницькій (творчий псевдонім Б'янка) у в'їзді в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: