Названо орієнтовні строки відновлення газопостачання Авдіївки

Названо орієнтовні строки відновлення газопостачання Авдіївки
Авдіївка

Влада регіону розпочала підведення газу

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський сподівається, що підведення газу до Авдіївки вдасться завершити до Дня Незалежності. Про це він заявив в інтерв'ю «Радіо Свобода».

«Зараз ми розпочали підведення газу. Під час обстрілу була зруйнована - газом була запитана Авдіївка з Макіївки. На сьогоднішній день ми підготовчі роботи розпочали. Дуже сподіваюся, що до Дня Незалежності ми завершимо підведення газу», - сказав він.

Крім того, Жебрівський повідомив, що наразі проведено нову лінію електропередач і «останніх місяців чотири-п’ять не чуєте про проблеми з електропостачанням».

Разом з тим, він зазначив, що найбільшою проблемою для Авдіївки є вода.

«Є Донецька фільтрувальна станція, яка постійно в зоні ураження, і звідти воду отримує якраз місто. А завод «Коксохім» отримує по Південно-донбаському водогону. Там теж багато проблем. Що стосується людей, то до зими підготуємо бювети, щоб люди, принаймні, на свої поточні потреби мали питну воду. Тобто «Артемгеологія» працює над цими питаннями. На це фінансовий ресурс є. Так що я думаю, що ми це зробимо», - повідомив Жебрівський.

Нагадаємо, газопостачання у Авдіївці відсутнє з 7 червня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: