Необхідна тотальна війна. Відома жінка-доброволець розповіла, як треба повертати Донбас

Необхідна тотальна війна. Відома жінка-доброволець розповіла, як треба повертати Донбас
Олена Білозерська

Бійці на фронті очікують від керівництва держави рішучих дій

Проблеми української армії полягають не в площині, власне, армії, а в площині необхідності прийняття керівництвом держави вольових політичних рішень. Таку думку висловила в інтерв’ю «Главкому» снайпер УДА Олена Білозерська.

Вона вважає, що необхідно терміново вирішувати проблему з некомплектом в українській армії. За її словами, незважаючи на те, що не вистачає людей для тримання позицій, командирів ЗСУ все ще карають за співпрацю з добробатами. «Якби цю ситуацію можна було виправити шляхом розголосу і громадської активності, я була б тільки «за». Але нічого не вийде, тому що прибрати нас з фронту — не примха Порошенка, а вимога до нього і Росії, і Заходу. Розв'яже цю ситуацію тільки вихід з ганебних Мінських угод, якого всі нормальні фронтовики — ті, які на фронті задля перемоги, а не з якихось інших міркувань — дуже і дуже чекають», - сказала Білозерська.

На її думку, «для того, щоб повернути окуповані території, необхідна тотальна війна і великі втрати, а переважна більшість суспільства не хоче не лише нести втрати, але й зазнавати збитків». «І їх до цього необхідно примусити. Потрібна тотальна мобілізація, військово-польові суди, скасування мораторію на смертну кару за злочини, пов’язані з військовою сферою. Нинішня влада ніколи на це не піде, бо непопулярні рішення — це автоматична втрата рейтингів і поразка на виборах. Але будь-які вибори під час війни — це взагалі нонсенс», - зазначила Білозерська.

Повну версію інтерв'ю з Оленою Білозерською читайте тут: Доброволець Олена Білозерська: Затягувати війну – велике зло. Можливо, ще гірше, ніж її розпочинати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: