«Неповнолітня донька» губернатора Запорізької області продала майна на 4 млн грн

«Неповнолітня донька» губернатора Запорізької області продала майна на 4 млн грн
Костянтин Бриль, голова Запорізької ОДА

Донька Бриля отримала 3,9 млн грн від продажу свого майна?

Донька голови Запорізької області Костянтина Бриля Крістіна продала нерухомого майна майже на 4 млн грн. Відповідна інформація міститься у відомостях про суттєві зміни майнового стану губернатора, оприлюднених на сайті НАЗК.

Покупцем вказаний Говядін Олександр Васильович. Серед відомих людей, які також мають таке ім'я - колишній виконувач обов'язків генерального директора ПАТ «Карлсберг Україна».

Привертає увагу те, як ця інформація сформульована у документі: «Дохід від відчуження нерухомого майна неповнолітньою донькою Бриль Крістіною Костянтинівною».

Для збільшення - натисніть на зображення

brul

Згідно з даними, вказаними у декларації Бриля за 2016 рік, його донці Крістіні належать квартира площею 151 «квадрат» (вказана у декларації оціночна вартість 253 тис. 570 грн), гараж (оціночна вартість 27 тис. 306 грн) та будинок у 629 «квадратів» (оціночна вартість 935 тис. 437 грн). Вся нерухомість знаходиться у Києві.

Як повідомлялось, раніше голова Запорізької ОДА відмовився оприлюднювати декларацію - мовляв, так йому наказала Служба безпеки України, чинним офіцером якої він був.

У СБУ заявили, що декларація голови Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля відсутня на сайті НАЗК, оскільки він проходить військову службу у Службі безпеки України. У відомстві запевнили, що голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль подав декларацію вчасно.

Костянтин Бриль заявив, що подав у відставку з СБУ за власним бажанням, а 23 травня НАЗК оприлюднило його декларацію за 2016 рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: