Ні росіяни, ні підвищення цін, ні катаклізми не відлякують українців від відпочинку в Туреччині, - експерт

Ні росіяни, ні підвищення цін, ні катаклізми не відлякують українців від відпочинку в Туреччині, - експерт

На першому місці за попитом українців іде відпочинок в Туреччині

За словами профільного експерта, зниження популярності Туреччини немає, бо вона конкурентна

Голова Всеукраїнської асоціації туристичних операторів України, президент туристичної компанії «Гамалія» Ігор Голубаха в інтерв’ю «Главкому» розповів, які напрямки відпочинку цьогоріч мають найбільший попит серед українців.

«Якщо ми говоримо про масовий сегмент, то пальму першості продовжує утримувати Туреччина. Як повідомляють деякі глави регіонів Антальї і Аланії, кількість українських туристів за останні шість-сім місяців зросла на 20%, порівняно з минулими роками. Це обумовлено багатьма факторами, наприклад, ціновою пропозицією, яка з одного боку продиктована державною політикою залучення туристів Туреччини, з другого - жорсткою конкуренцією між туроператорами на цьому напрямку», - заявив Голубаха.

За його словами, у високий сезон, що вже розпочався, відпочити в Туреччині буде коштувати близько $600 у тризірковому готелі. Там, де зірок більше - $700-850.

«На другому місці за попитом іде багатостраждальний Єгипет. Сьогодні, незважаючи на кривавий інцидент з убивством двох жінок, ця країна все одно популярна серед українських туристів. Ті події, що відбулись, не можуть так швидко вплинути на відтік туристів. Можливо, було лише невеличке зниження», - прогнозує експерт.

Голова Всеукраїнської асоціації туроператорів також вважає, що незважаючи на те, що Росія поновила авіасполучення з Туреччиною і пустила своїх громадян у цю країну, і попри зростання цін на путівки на 10-15%, українці все одно обирають Туреччину.

«Зниження популярності Туреччини немає, бо вона конкурентна. І за ціною, і за якістю випереджає багато, у тому числі, європейських курортів. Тут треба розуміти, що індустрія туризму цікава для Туреччини, вона її розвиває, просуває, зокрема і для України»,- резюмував Голубаха.

Нагадаємо, експерт з туризму також вважає, що кримчани самі винні, що до них ніхто не їде.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: